BINTEO: Με δάκρυα στα μάτια το αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

BINTEO: Με δάκρυα στα μάτια το αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ Facebook Twitter
3

Τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση στην Πόλη του Φωτός για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που αποχαιρέτησε το κοινό στο στάδιο «Παρκ Ντε Πρενς» με δάκρυα στα μάτια.

Χιλιάδες φίλαθλοι της Παρί Σαν Ζερμέν αποθέωσαν τον Άγγλο σούπερ σταρ, χαρίζοντάς του το τελευταίο «standing ovation», όταν αντικαταστάθηκε στο 83 λεπτό του νικηφόρου αγώνα με τη Μπρέστ.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου, με τον 38χρονο να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στην επικράτηση με 3-1 της Παρί επί της Μπρέστ, που είχε χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου.

«Το συναίσθημα με κυρίευσε ήταν δύσκολο να τρέξω πόσο μάλλον να παίξω μπάλα. Ήταν ένα συγκινητική βραδιά. Ιδιαίτερα η αντίδραση των παικτών και των φιλάθλων όταν βγήκα ήταν εξαιρετική», δήλωσε ο Μπέκαμ εμφανώς φορτισμένος.Μπορεί να έμεινε λιγότερο από έξι μήνες στην ομάδα, απ' ότι φαίνεται όμως κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των οπαδών.

«Σε ευχαριστούμε Μπέκαμ. Ο Μπέκαμ είναι τεράστιος, τον σεβόμαστε πολύ. Σε ευχαριστώ που ήρθες στο Παρίσι. Συγκινήθηκα πολύ και έκλαψα», δήλωσε ένας φίλαθλος των τρικολόρ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση της περασμένη Πέμπτη, μετά από 20 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας σε κορυφαίους συλλόγους.

Πηγή: Euronews

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια