Με μαμά την Σερένα Γουίλιαμς και θεία την Βένους Γουίλιαμς, η μικρή Olympia ήδη αισθάνεται σαν στο σπίτι της στο κορτ. 

 

Και ήδη η Σερένα Γουίλιαμς μαθαίνει στην κόρη της τα μυστικά της για το τένις. Η κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ δημοσίευσε στο Instagram τρία βίντεο από αυτά τα μαθήματα που κάνει στην κόρη της. 

 

Στο πρώτο βίντεο, μαμά και κόρη ξεκίνησαν με την απαραίτητη προθέρμανση. Στο δεύτερο, η Σερένα Γουίλιαμς αποφάσισε να της μάθει το forehand, ενώ στο τρίτο λέει στη μικρή Olympia μια συμβουλή που της είχε δώσει ο δικός της πατέρας. 

 

 

Η κόρη της προσπάθησε να αντιγράψει την κίνησή της, ενώ η Σερένα Γουίλιαμς σχολίασε: «Είναι πολύ σύνθετο για ένα τρίχρονο, αλλά μπορείς να το πετύχεις».  

 

 

Οι ικανότητες της Σερένα Γουίλιαμς στη μετάδοση των γνώσεών της στο τένις εντυπωσίασαν και τον προπονητή της. «Είσαι τόσο καλή στην προπονητική που μπορεί να σου ζητήσω να με βοηθήσεις με τα δικά μου παιδιά», σχολίασε ο Πάτρικ Μουράτογλου. 

 

 

Τον Απρίλιο η Σερένα Γουίλιαμς είχε εξηγήσει στο People ότι αποφάσισε να γράψει την κόρη της σε μαθήματα τένις προκειμένου να την κρατήσει απασχολημένη με ένα άθλημα στο οποίο τηρούνται οι αποστάσεις.