Basket League: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός- Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ

Basket League: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός- Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ, που διακόπηκε στο 27′ εξαιτίας ρίψης αντικειμένων και επεισοδίων.

Μετά από 30' στα αποδυτήρια οι διαιτητές αποφάσισαν να μην συνεχιστεί ο αγώνας, εάν δεν φύγει ο κόσμος από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ακολούθησαν επεισόδια, το παιχνίδι διακόπηκε και έτσι ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τη φετινή Basket League με 3-1 στους τελικούς. 

Αναλυτικότερα, κατά την αποχώρηση του κόσμου, μερίδα οπαδών προχώρησε σε υλικές ζημιές, σπάζοντας και εκτοξεύοντας καθίσματα, ενώ άναψε κροτίδες και πυροσβεστήρες, εξέλιξη που οδήγησε και τους παίκτες του «τριφυλλιού» στα αποδυτήρια. Στις 23:40, με το τραπέζι της γραμματείας σπασμένο και περίπου 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού να αρνούνται να αποχωρήσουν, η διαιτητική τριάδα αποφάσισε την οριστική διακοπή.

Όση ώρα παίχτηκε το ματς οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα και δεν άφησαν περιθώριο στον Παναθηναϊκό να επιβληθεί.


 


 

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Με γκολ στο 137ο του διεθνές παιχνίδι, ο 40χρονος Ρονάλντο χάρισε στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη επί της Γερμανίας μετά από 25 χρόνια
LIFO NEWSROOM