ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς δεν ανέβασε ρητό στο Twitter αλλά έστειλε μήνυμα στον Ναδάλ

Αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς δεν ανέβασε ρητό στο Twitter αλλά έστειλε μήνυμα στον Ναδάλ Facebook Twitter
1

Χτες ήταν η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος ενός αγώνα δεν δημοσίευσε, όπως συνηθίζει, κάποιο αρχαίο ρητό. Αντιθέτως προτίμησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Ραφαέλ Ναδάλ, που τον νίκησε τελικά στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας μέχρι τον αγώνα με τον Ραφαέλ Ναδάλ έχει γράψει μεταξύ άλλων ρητά του Ομήρου, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Ιούλιου Καίσαρα. Ωστόσο μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του προτίμησε να μην το κάνει, αλλά να σχολιάσει την απίστευτη απόδοση του Ναδάλ. 

«Ένα μεγάλο χειροκρότημα και συγχαρητήρια στον Ράφα Ναδάλ και την ομάδα του γιατί πηγαίνουν το τένις σε άλλη διάσταση. Είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση για εμένα ο τρόπος που αγωνίζεται. Μακάρι την επόμενη φορά να τον κοντράρω περισσότερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη αυτές τις δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη. Αγαπώ αυτή την πόλη», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Twitter.


Ο Ραφαέλ Ναδάλ είδε το σχόλιο του Τσιτσιπά και απάντησε στο tweet του 20χρονου τενίστα. «Σε ευχαριστώ για το post σου και όπως είπα και on court έχεις τα πάντα για να γίνεις νικητής πολλών Grand Slam», έγραψε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια