Αυστραλιανό Όπεν: Φύλακας δεν αναγνώρισε τον Ναδάλ, του ζήτησε διαπίστευση

Αυστραλιανό Όπεν: Φύλακας δεν αναγνώρισε τον Ναδάλ, του ζήτησε διαπίστευση Facebook Twitter
Φύλακας δεν αναγνώρισε τον Ναδάλ στο Αυστραλιανό Όπεν
1

Ακόμη και όσοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το τένις, μπορούν να αναγνωρίσουν τον Ραφαέλ Ναδάλ. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ισχύει για έναν φύλακα στο Melbourne Park, όπου διεξάγεται το Αυστραλιανό Όπεν. 


Ο Ισπανός θρύλος του τένις μόλις είχε ολοκληρώσει την προθέρμανση και κατευθυνόταν στο κορτ για την αναμέτρησή του με τον Ντομινίκ Τιέμ, στη φάση των προημιτελικών, όταν τον σταμάτησε ένας φύλακας, επειδή δεν είχε διαπίστευση.


Χαμογελώντας, ο Ναδάλ σήκωσε το καπέλο που φορούσε, για να δώσει μια ευκαιρία στον φύλακα να καταλάβει ποιον είχε μπροστά του. Είτε όμως επειδή δεν τον αναγνώρισε, είτε επειδή απλά ήταν υπερβολικά τυπικός, ο φύλακας δεν του επέτρεψε να περάσει παρά μόνο αφού συμβουλεύτηκε πρώτα έναν συνάδελφό του.

 

Ο Ναδάλ δεν είναι ο πρώτος που το παθαίνει αυτό. Στο περσινό Αυστραλιανό Όπεν ένας φύλακας είχε σταματήσει τον Ρότζερ Φέντερερ επειδή ο «βασιλιάς» του τένις δεν φορούσε διαπίστευση.

 
Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Πολλά μέτρα από το θέατρο της Επιδαύρου, Κυριακή απόγευμα, ο χωροφύλακας σταματάει ένα αυτοκίνητο Ι.Χ. Που οδηγεί κάποια κυρία και της λέει:-«Ως εδώ μαντάμ, παραπέρα απαγορεύεται»…-«Μα είμαι κ. χωροφύλακα η Κατίνα Παξινού, έχω παράσταση, αν δεν πάω αμέσως στο θέατρο δεν γίνεται η εκδήλωση».-«Δεν ξέρω ποιά είστε κυρία μου και δεν με νοιάζει το θέατρο. Εγώ είμαι εδώ για να σταματάω τον κόσμο επειδή έχουμε... Φεστιβάλ. Από θέατρο δεν μας είπανε λέξη. Πάντως, περιμένετε να φωνάξω τον κ. προϊστάμενο»…Φτάνει σε λίγο ο ενωμοτάρχης, απευθύνεται στην κυρία και ρωτά:-«Τι θέλετε μαντάμ»;-«Θέλω να πάω αμέσως στο θέατρο. Είμαι η Κατίνα Παξινού»....-«Δεν μ΄ ενδιαφέρει κυρία μου, δεν περνάς, ούτε η Μάγια Μελάγια να είσαι! Έχουμε εντολές εμείς»!https://provocateur.gr/femme/5227/magia-melagia-htan-kapote-enas-thrylosΥγ. Στην πραγματικότητα έφτασα στα "αθλητικά" για προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε με τον μπάοκ. Ακόμη κι αν η Valonia Ventricosa μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα to be honest.