Αυστραλιανό Όπεν: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη- «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου»

Η Μαρία Σάκκαρη απογοητευμένη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μαρία Σάκκαρη πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο ματς κόντρα στην Λιν Ζου, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. 

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-6 (3), 1-6, 6-4 από την Κινέζα αντίπαλό της, η οποία έπαιζε για πρώτη φορά στον τρίτο γύρο major τουρνουά και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Βικτώρια Αζαρένκα. 

Μαρία Σάκκαρη: Το επίπεδό μου δεν ήταν καθόλου καλό

«Νομίζω ότι το επίπεδό μου δεν ήταν καθόλου καλό», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. «Ξεκίνησα τον αγώνα με το να είμαι πολύ αμυντική, απλά να φοβάμαι να κάνω το παιχνίδι μου. Ξέρεις, το άλλο κορίτσι, βασικά δεν είχε τίποτα να χάσει. Έπαιζε ελεύθερα. Διασκέδαζε. Έπαιζε πολύ, πολύ καλά», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην 28χρονη αντίπαλό της. 

«Δεν την έχω δει ποτέ να παίζει τόσο καλά, για να είμαι ειλικρινής. Δεν τη θυμόμουν να κινείται τόσο καλά όσο έκανε σήμερα», πρόσθεσε η Μαρία Σάκκαρη. Από την άλλη, η Λιν Ζου εξομολογήθηκε πως μερικές φορές σκέφτεται ότι ίσως δεν είναι αρκετά καλή για το τένις. 

«Σκέφτομαι να αποσυρθώ μερικές φορές. Αλλά η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, πάντα μου μιλάνε. Πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω καλύτερη παίκτρια, έτσι με πιέζουν κάθε μέρα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Οπότε το εκτιμώ πραγματικά. Αυτό που λέω στον εαυτό μου και να είμαι χαλαρή», συμπλήρωσε η Κινέζα τενίστρια. 

Αυστραλιανό Όπεν: Στους «16» ο Τσιτσιπάς 

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Australian Open. 

Χωρίς να δυσκολευτεί, νίκησε με 3-0 τον Τάλον Γκρίκσπορ και πέρασε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μελβούρνης για τρίτη διαδοχική χρονιά. Στους «16» ο Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάνικ Σίνερ. Το μεταξύ τους σκορ είναι 4-1 υπέρ του Έλληνα τενίστα, ο οποίος απέκλεισε τον Ιταλό πέρυσι στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM