Απεργία την Πρωτομαγιά

Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το καστ της ταινίας της Disney για τη ζωή του

Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
EPA
0

Τα ονόματα των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφερε στο φως το Variety. 

Συγκεκριμένα ο Ούτσε Αγκάντα θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, που θα σκηνοθετήσει ο Ακίν Ομοτόσο (του «Queen of Katwe» με τη Λουπίτα Νιόνγκο) και θα γράψει ο Αράς Αμέλ (του «A Private War» με την Ρόζαμουντ Πάικ). Ο Αγκάντα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ταινία και πέρασε οντισιόν όταν έμαθε για το ανοιχτό casting call από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Στους υπόλοιπους ρόλους της ταινίας, όπως αποκάλυψε το Variety συναντάμε την Γετίντ Μπαντάκι και τον Ντάγιο Οκενίγι, στους ρόλους των γονιών του. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας θα εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ενώ παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Μπέρνι Γκόλντμαν. 

Η ταινία, που ο τίτλος της θα είναι «Greek Freak», θα γυριστεί σε Αμερική και Ελλάδα. Το «Greek Freak» της Disney ανακοινώθηκε το 2019. Θα γυριστεί για λογαριασμό του Disney Plus. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ