Απεργία την Πρωτομαγιά

Αντετοκούνμπο: «Είμαι όμορφος, δε γίνεται να μπορώ να βάζω και τρίποντα»

Αντετοκούνμπο: «Είμαι όμορφος, δε γίνεται να μπορώ να βάζω και τρίποντα» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα αστείο βίντεο από την προπόνησή του με τους Μιλγουόκι Μπακς ανάρτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε αυτό εξηγεί στον Σερζ Ιμπάκα την αδυναμία του να πετύχει τρίποντα, με ένα ξεχωριστό και πάντα ευχάριστο, δικό του τρόπο.

Νομίζει ότι θα κερδίσει σήμερα λέει ο Ιμπάκα και ο Αντετοκουμπο του απαντά:

«Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν μπορώ να είμαι όμορφος, να έχω όμορφα παιδιά, όμορφη γυναίκα, εξαιρετική οικογένεια, εξαιρετικούς συμπαίκτες, εξαιρετικούς προπονητές. Να είμαι όμορφος, αθλητικός. Δεν μπορώ να έχω τα πάντα στη ζωή. Δεν γίνεται να μπορώ να βάζω και τρίποντα.

»Ο Θεός έπρεπε να με κρατήσει ταπεινό. Ο Θεός είπε βασικά ότι “δεν μπορείς να βάλεις και τρίποντα, δεν μπορείς να σουτάρεις, μείνε ταπεινός αγόρι μου”. Κυριαρχώ, παίρνω ριμπάουντ, κάνω γιούροστεπ. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μείνω ταπεινός», λέει γελώντας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ