All Star Giannis και το 2018: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός ο Αντετοκούνμπο

All Star Giannis και το 2018: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός ο Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
0

Έναν χρόνο μετά την παρθενική συμμετοχή του σε All Star Game του ΝΒΑ, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης στη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να λάμψει για δεύτερη διαδοχική σεζόν δίπλα στα αστέρια του ΝΒΑ, και πάλι ως βασικός.


Τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/1) γνωστοποιήθηκαν οι δέκα starters του All Star Game του 2018 (18/2, Λος Άντζελες), με το όνομα του Giannis να είναι και πάλι στη σχετική λίστα, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει 2.530.211 ψήφους από τους φιλάθλους, συγκομιδή που ήταν η δεύτερη υψηλότερη στην ψηφοφορία.

Ο Greek Freak βρέθηκε πίσω μόνο από τον ΛεΜπρον Τζέιμς (2.638.294) με τους παίκτες του ΝΒΑ να δίνουν στον Αντετοκούνμπο περισσότερες ψήφους από τον ΛεΜπρον (226 έναντι 220), ενώ στην ψηφοφορία των Media οι δύο παίκτες τερμάτισαν μαζί (συγκέντρωσαν από 99).


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναδείχθηκε αρχηγός στην Ανατολή, ενώ ο Στεφ Κάρι στη Δύση και πλέον οι δυο τους θα επιλέξουν από τους οκτώ εναπομείναντες starters τους παίκτες που θα συμπληρώσουν τις πεντάδες τους.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργείται το παιχνίδι East VS West (Ανατολής-Δύσης) και παίκτες από διαφορετικές περιφέρειες μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα.

Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα γνωρίζουμε τα ρόστερ.


ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

PG: Κάιρι Ίρβινγκ (Βοστώνη)
SG: ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο)
SF: ΛεΜπρον Τζέιμς (Κλίβελαντ) - ΑΡΧΗΓΟΣ
PF: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ (ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ)
C: Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια)
ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
PG: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ) - ΑΡΧΗΓΟΣ
SG: Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον)
SF: Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ)
PF: Άντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη)
C: ΝτεΜάρκους Κάζινς (Νέα Ορλεάνη)

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ