ΑΕΚ: Απόψε τα εγκαίνια του «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -Όλα όσα θα γίνουν

Αγια Σοφιά-OPAP Arena Facebook Twitter
Φωτ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγια Σοφία-OPAP Αρένα», με τους φιλάθλους της «Ένωσης» να ανυπομονούν να βρεθούν στις εξέδρες.

Η «Ένωση» έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00. Ωστόσο, οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στην «Αγια Σοφιά-OPAP Αρένα» από τις 17:00.

Η ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα σε όσους παρευρεθούν, να πάνε όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται για την ομαλή διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων.

ΑΕΚ: Όλα όσα θα γίνουν στη μεγάλη γιορτή

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο αλλά και όσοι παρακολουθήσουν τη φιέστα από την τηλεόραση θα έχουν την ευκαιρία να δουν 23 παλαιμάχους και βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Πρόκειται για τους: Αντώνη Παραγιό, Ανδρέα Σταματιάδη, Κώστα Νεστορίδη, Γιώργο Κεφαλίδη, Γιώργο Καραφέσκο, Νίκο Σταθόπουλο, Παντελή (Λάκη) Νικολάου, Χρήστο Αρδίζογλου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σαββίδη, Γιώργο Κούτουλας, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλη Δημητριάδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ηλία Ατματσίδη, Μιχάλη Κασάπη, Χρήστο Κωστή και Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ιστορία της ΑΕΚ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη γιορτή, καθώς θα υπάρξουν βίντεο που θα αναφέρονται στην ίδρυση του συλλόγου και τα επιτεύγματά της.

Παράλληλα, θα υπάρξουν βίντεο αφιερωμένα στη μνήμη των ανθρώπων που πρόσφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και δεν είναι πια εν ζωή, ενώ για αυτόν τον λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ μουσική, τραγούδια και χορούς.

Παρουσιαστές της της βραδιάς των επίσημων εγκαινίων της OPAP ARENA, θα είναι η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου.

ΑΕΚ: Ελάτε έγκαιρα, χρησιμοποιείστε ΜΜΜ

Λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ για να προσέλθει στο γήπεδο. Ζητά επίσης από τους φιλάθλους που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να μεταβούν στο «Αγια Σοφιά-OPAP Arena».

«Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ