ΑΕΚ: Απόψε τα εγκαίνια του «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -Όλα όσα θα γίνουν

Αγια Σοφιά-OPAP Arena Facebook Twitter
Φωτ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγια Σοφία-OPAP Αρένα», με τους φιλάθλους της «Ένωσης» να ανυπομονούν να βρεθούν στις εξέδρες.

Η «Ένωση» έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00. Ωστόσο, οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στην «Αγια Σοφιά-OPAP Αρένα» από τις 17:00.

Η ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα σε όσους παρευρεθούν, να πάνε όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται για την ομαλή διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων.

ΑΕΚ: Όλα όσα θα γίνουν στη μεγάλη γιορτή

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο αλλά και όσοι παρακολουθήσουν τη φιέστα από την τηλεόραση θα έχουν την ευκαιρία να δουν 23 παλαιμάχους και βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Πρόκειται για τους: Αντώνη Παραγιό, Ανδρέα Σταματιάδη, Κώστα Νεστορίδη, Γιώργο Κεφαλίδη, Γιώργο Καραφέσκο, Νίκο Σταθόπουλο, Παντελή (Λάκη) Νικολάου, Χρήστο Αρδίζογλου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σαββίδη, Γιώργο Κούτουλας, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλη Δημητριάδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ηλία Ατματσίδη, Μιχάλη Κασάπη, Χρήστο Κωστή και Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ιστορία της ΑΕΚ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη γιορτή, καθώς θα υπάρξουν βίντεο που θα αναφέρονται στην ίδρυση του συλλόγου και τα επιτεύγματά της.

Παράλληλα, θα υπάρξουν βίντεο αφιερωμένα στη μνήμη των ανθρώπων που πρόσφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και δεν είναι πια εν ζωή, ενώ για αυτόν τον λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ μουσική, τραγούδια και χορούς.

Παρουσιαστές της της βραδιάς των επίσημων εγκαινίων της OPAP ARENA, θα είναι η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου.

ΑΕΚ: Ελάτε έγκαιρα, χρησιμοποιείστε ΜΜΜ

Λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ για να προσέλθει στο γήπεδο. Ζητά επίσης από τους φιλάθλους που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να μεταβούν στο «Αγια Σοφιά-OPAP Arena».

«Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM
Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Αθλητισμός / Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που παραιτείται και φεύγει»

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον αποκλεισμό, τονίζοντας πως η αποτυχία δεν οφείλεται σε έλλειψη στήριξης, αλλά σε αγωνιστικά και ψυχολογικά λάθη που θα πρέπει να αναλυθούν
LIFO NEWSROOM
Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ