9 λόγοι που σε κάνουν πρωταθλητή.

Facebook Twitter
0

1. Γιατί καλοκαίρι και χειμώνα, στις μεταγραφικές περιόδους ο Ολυμπιακός χάλασε περισσότερα λεφτά απ’ όλους, φέρνοντας τους Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μοντέστο, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Μανιάτη, Τζιμπούρ και άλλους. Πολλούς άλλους, που, επειδή δεν είχε τι να τους κάνει, τους μοίρασε δεξιά και αριστερά (βλ. Νο 7) / 2. Γιατί ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής και ξέρει να διαχειρίζεται την περίφημη ελληνική πραγματικότητα. Μέσα σε λίγο χρόνο έφτιαξε μια ομάδα με στόχο και προσανατολισμό: η άριστη κυκλοφορία της μπάλας, τα εξαιρετικά «στημένα», η διαχείριση του Τζιμπούρ και όλης της επιθετικής γραμμής. Έβγαλε ένα πουλέν για να ηδονίζονται τα media για λίγο καιρό, τον Γιάννη Φετφατζίδη. Όταν είδε πως ο μικρός κουράστηκε, τον κάθισε στον πάγκο. Τέλος, τα κλειδιά στ’ αποδυτήρια είναι δικά του / 3. Γιατί μπορεί να μην έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στα ντέρμπι, αλλά καθάρισε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ιδιαίτερα αυτά στην έδρα του, όπου κέρδισε σε όλα / 4. Γιατί ο ΠΑΟ κουράστηκε από την Ευρώπη, οι διεθνείς του έπρεπε να πάνε σε σανατόριο, ταλαιπωρήθηκε από τον Νιόπλια, πλήρωσε το ελλιπές ρόστερ στα χαφ και μπροστά (ένας Σισέ δεν φτάνει) και διαλύθηκε από τα διοικητικά. Και μετά ήρθε και ο Φερέιρα / 5. Γιατί φέτος δεν υπήρχε ΑΕΚ. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν περισσότερο με την Ευρώπη / 6. Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι το νέο αφεντικό. Και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρουν πρόεδρο οι απέναντι / 7. Γιατί οι μισές ομάδες της Super League είχαν δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν λέει κάτι... Απλά καλό pr / 8. Γιατί, καλώς ή κακώς, υπήρξε και το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Αν κέρδιζε ο ΠΑΟ, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τουλάχιστον, δεν θα είχε κριθεί ο τίτλος από τώρα. Αν και το 6-0 επί της ΑΕΚ ξέπλυνε κάπως τα αίσχη / 9. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει έδρα. To Καραϊσκάκη είναι φρούριο. Το ΟΑΚΑ είναι παρθεναγωγείο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM