Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μήνυσε εταιρία για το «Greek Freak» - Ζητά αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μήνυσε εταιρία για το «Greek Freak» - Ζητά αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων από εταιρία που χρησιμοποιούσε παράνομα το «Greek Freak» για προϊόντα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα The Blast, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μήνυσε την εταιρεία Sportz Cases, LLC, κατηγορώντας την ότι παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα για το ψευδώνυμό του «Greek Freak».

Η εν λόγω εταιρία κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, αλλά σταμάτησε να βάζει το «Greek Freak» και έβαλε την φράση «The Baller».

Συγκεκριμένα, ο Giannis, ο οποίος αξιώνει 2.000.000 δολάρια αποζημίωση, ακολούθησε τη δικαστική οδό για παραβίαση εμπορικού σήματος, παραποίηση του εμπορικού σήματος, παραπλανητικές πράξεις και πρακτικές.

Εκτός από τα 2 εκατ. δολάρια, ο φόργουορντ των Μπακς διεκδικεί και τα κέρδη που είχε η εταιρία από προϊόντα με την μορφή του.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κινηθεί δικαστικά εναντίον εταιρίας, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε πράξει το ίδιο με εταιρία που χρησιμοποιούσε τον όρο «Greek Freak» σε προϊόντα, χωρίς να έχει δώσει την άδειά του, διεκδικώντας και πάλι το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ