Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη - Τον κυνηγούσαν και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη - Τον κυνηγούσαν και τον παρέσυρε αυτοκίνητο Facebook Twitter
Το θάνατο ενός νεαρού προκάλεσαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη - EUROKINISSI/APXEIOY
2

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, ο θάνατος του νεαρού είναι αποτέλεσμα ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, ο νεαρός που ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας και υποστηρικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. 

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ' αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια