ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Basket League: Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα - Πρώτη φορά χωρίς τον Ολυμπιακό

Basket League: Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα - Πρώτη φορά χωρίς τον Ολυμπιακό Facebook Twitter
0

Aρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Basket League, το πρώτο πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός. 

Την ίδια στιγμή υπάρχουν δύο συγχωνεύσεις ονομάτων, ομάδων και φορολογικών μητρώων (Κολοσσός/Χολαργός, Λαύριο/Κύμη), δύο σημαντικές επιστροφές παραδοσιακών ομάδων (Ηρακλής, Ιωνικός) και μία προσκεκλημένη από την Α2 κατηγορία (Ερμής Αγιάς Λάρισας).

Ουσιαστικά  μοναδικό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός ενώ ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών είναι τα δύο φαβορί για την άλλη θέση στο ζευγάρι των τελικών. 

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιφυλάσσει δύο παραδοσιακά ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και στο Αλεξάνδρειο, τον Αρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Σήμερα: Ηφαιστος - Ρέθυμνο (15.45), Κολοσσός -Πανιώνιος (15.45), Ιωνικός - Λαύριο (15.45), Περιστέρι - Ηρακλής (15.45), Λάρισα - Προμηθέας (15.45), Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19.00). Αύριο: Αρης - ΠΑΟΚ (17.45).

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ