Το συγκινητικό μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για το bullying

Το συγκινητικό μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για το bullying Facebook Twitter
1

Μήνυμα ενάντια στο bullying έστειλε με μία ανάρτησή του στο Facebook που έγινε viral ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάνει ειδική αναφορά στο bullying καλώντας τα παιδιά, όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού ή κάποιους που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους, να επέμβουν.

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος... Σας παρακαλώ να επέμβετε!» έγραψε ο Έλληνας τενίστας. 

«Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο εκτός σχολείου. Η καλοσύνη σας μπορεί απλά να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το συγκινητικό μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για το bullying Facebook Twitter
Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ