Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το US Open ύστερα από μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Μπάρτι

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το US Open ύστερα από μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Μπάρτι Facebook Twitter
0

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Άσλεϊ Μπάρτι αλλά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του US Open. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην αναμέτρηση του 3ου γύρου του US Open ηττήθηκε με 7-5, 6-3. Ο αγώνας κράτησε 1 ώρα και 26 λεπτά. Η Σάκκαρη είχε 38 έναντι 23 αβίαστα λάθη και 4-2 διπλά λάθη. Επίσης είχε 12-17 winners και η Μπάρτι είχε 11-1 άσους.

Τα μπρέικ ποιντ ήταν 1/4 για την Σάκκαρη και 3/6 για την Μπάρτι η οποία κερδίζει την Μαρία για 3η φορά μέσα στο 2019 και για 4η σε 5 παιχνίδια από το 2016 έως σήμερα.

Η Μπάρτι που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν από την αρχή το φαβορί και παρά την μεγάλη μάχη της Σάκκαρη πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Στο 1ο σετ η Μπάρτι θα προηγηθεί με μπρέικ (2-1), θα φτάσει στο 4-2 αλλά η Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 4-4 και θα προηγηθεί για πρώτη φορά με 5-4.

Η Mπάρτι θα ισοφαρίσει και με μπρέικ θα προηγηθεί ξανά με 6-5 και θα κερδίσει με 7-5. Η Σάκκαρη είχε 25-14 αβίαστα λάθη και 7-8 winners. Η αντίπαλος της είχε στο 1ο σετ 5-0 άσους!

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 0-1 και 1-2. Η Ελληνίδα είχε ευκαιρία για μπρέικ στο 4ο γκέιμ αλλά η Αυστραλή το "έσβησε" και ισοφάρισε σε 2-2.

Με μπρέικ θα φτάσει στο 3-2 η Μπάρτι και με winner θα προηγηθεί με 4-2. Η Μαρία θα παλέψει και θα κάνει το 4-3 αλλά η Μπάρτι θα πετύχει το 5-3. Τελικά η Μπάρτι έκλεισε τον αγώνα με μπρέικ. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM