Τένις: Χάλκινη η Εθνική νεανίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τένις: Χάλκινη η Εθνική νεανίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Facebook Twitter
0

Στα βήματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη βαδίζουν και οι νεότερες γενιές του ελληνικού τένις, καθώς η Εθνική ομάδα νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.


Οι αθλήτριες Μιχαέλα Λάκη, Αθηνά Πήττα και Νικολέτα Παρετζόγλου μετέβησαν αρχικά στο Ρίβνε της Ουκρανίας όπου έλαβαν μέρος στο προκριματικό τουρνουά, κατακτώντας την πρώτη θέση. Στην τελική φάση στο Σαν Ρέμο νίκησαν τη Σλοβακία και πέρασαν στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκαν από την Ελβετία.

Στον «μικρό τελικό» νίκησαν την Ουκρανία και ανέβηκαν στην 3η θέση του βάθρου. Η εθνική μας ομάδα, ως κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στην Ευρώπη, θα διεκδικήσει τώρα και την παγκόσμια διάκριση στο ITF World Juniors Finals.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM