Σεισμός

Τένις: Ο Ρότζερ Φέντερερ για 13η φορά στον τελικό του Χάλε

Τένις: Ο Ρότζερ Φέντερερ για 13η φορά στον τελικό του Χάλε Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Πιερ Ιγ Ερμπέρ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Χάλε.

Στον τελικό, που προκρίνεται για 13η φορά, θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφέν και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του 10ου τροπαίου του στο γερμανικό τουρνουά. Ο Ελβετός τενίστας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον ημιτελικό, όπου κατέβαλε με 6-3, 6-3 την αντίσταση του Γάλλου Πιερ-Ιγκ Ερμπέρ, που βρίσκεται στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει κερδίσει τους 31 από τους 35 αγώνες που έχει δώσει στη φετινή σεζόν, και αύριο Κυριακή θα διεκδικήσει το δέκατο τρόπαιό του στο γερμανικό τουρνουά, που διεξάγεται σε γρασίδι και αποτελεί μία «πρόβα» ενόψει Γουίμπλεντον.

Ο αντίπαλός του Νταβίντ Γκοφάν, απέκλεισε στα ημιτελικά τον Ματέο Μπερετίνι με 2-0 σετ, ενώ στα προημιτελικά είχε κερδίσει τον Σάσα Ζβέρεφ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ