Η Κατερίνα Στεφανίδη μοιράστηκε την πρώτη θέση στο IAAF Indoor Tour

Η Κατερίνα Στεφανίδη μοιράστηκε την πρώτη θέση στο IAAF Indoor Tour Facebook Twitter
EPA
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4.71μ. και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τις Σιντόροβα και Νιούμαν, στο IAAF Indoor Tour της Καρλσρούης.

Στον τρίτο αγώνα για τη σεζόν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να κάνει άλμα πάνω από τα 4.70 μέτρα, όπως είχε κάνει και στους δύο αγώνες που είχαν προηγηθεί. 

Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ αλλά μετά τα 4.71μ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.78μ, ύψος στο οποίο είχε καλή πρώτη προσπάθεια.

Η πρωταθλήτρια του άλμα επί κοντώ, είναι αρκετά καταβεβλημένη το τελευταίο δεκαήμερο, εξαιτίας μίας ίωσης που την ταλαιπωρεί και δεν της επιτρέπει να γυμναστεί σωστά.


Την έκπληξη στον αγώνα έκανε η Αλίσα Νιούμαν, που με 4.71μ ξεπέρασε τον εαυτό της και πέτυχε ρεκόρ Καναδά (προηγούμενο ρεκόρ 4.70μ). Η Αντζέλικα Σιντίροβα πέρασε και αυτή τα 4.71μ ενώ τέταρτη πίσω από τις τρεις αθλήτριες ήταν η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), που έμεινε στα 4.63 μέτρα.

Πολύ καλό ήταν και το ξεκίνημα της Νικόλ Κυριακοπούλου στη χειμερινή σεζόν.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι στο Βερολίνο, άνοιξε τη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 4.63μ.

Η Κυριακοπούλου, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση, ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4.40μ, πέρασε με την δεύτερη τα 4.55μ και τα 4.63μ.

Στη συνέχεια ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4.71μ, ύψος που η Ελληνίδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η Κυριακοπούλου έχει ως στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM