1000 πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες της ΔΕΘ το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

1000 πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες της ΔΕΘ το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
1

Πάνω από χίλιοι πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα σε γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

H διοργανώτρια LaLiga, η εταιρία MEDIAPRO και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις InterVolve και Open Cultural Center, διοργανώνουν την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, την Football Family Day, η οποία θα δώσει στην ευκαιρία τους πρόσφυγες από τη Θεσσαλονίκη, τη Νέα Καβάλα, το Ωραιόκαστρο, το Πολύκαστρο και το Κιλκίς, να δουν σε δύο γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στα περίπτερα το El Classico.

Οι διοργανωτές υπόσχονται εορταστική ατμόσφαιρα, με παιχνίδια και δώρα. Το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της Λα Λίγκα Χαβιέρ Τάμπας και ο πρέσβης της Λα Λίγκα, Κάρλες Πουγιόλ που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Ισπανίας.

Η διάσημη εικονογράφος Μαρία Κόρτε θα δημιουργήσει μια τοιχογραφία, μαζί με εθελοντές.

πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό ακριβώς χρειάζονταν οι προσφυγες! Μeanwhile δημοσιευμα της Bρετανικής Independent γραφει "Four-year-old girl among refugees raped in Greece as thousands of asylum seekers trapped in camps.Children resorting to selling 'survival sex' in desperation for shelter and money to escape".

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ