1000 πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες της ΔΕΘ το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

1000 πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες της ΔΕΘ το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
1

Πάνω από χίλιοι πρόσφυγες θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ - Μπαρτσελόνα σε γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

H διοργανώτρια LaLiga, η εταιρία MEDIAPRO και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις InterVolve και Open Cultural Center, διοργανώνουν την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, την Football Family Day, η οποία θα δώσει στην ευκαιρία τους πρόσφυγες από τη Θεσσαλονίκη, τη Νέα Καβάλα, το Ωραιόκαστρο, το Πολύκαστρο και το Κιλκίς, να δουν σε δύο γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στα περίπτερα το El Classico.

Οι διοργανωτές υπόσχονται εορταστική ατμόσφαιρα, με παιχνίδια και δώρα. Το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της Λα Λίγκα Χαβιέρ Τάμπας και ο πρέσβης της Λα Λίγκα, Κάρλες Πουγιόλ που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Ισπανίας.

Η διάσημη εικονογράφος Μαρία Κόρτε θα δημιουργήσει μια τοιχογραφία, μαζί με εθελοντές.

πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό ακριβώς χρειάζονταν οι προσφυγες! Μeanwhile δημοσιευμα της Bρετανικής Independent γραφει "Four-year-old girl among refugees raped in Greece as thousands of asylum seekers trapped in camps.Children resorting to selling 'survival sex' in desperation for shelter and money to escape".