Ζέφη Δημαδάμα: Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Αλέξης Γεωργούλης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία που έγινε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, δήλωσε η Ζέφη Δημαδάμα. 

Η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος υπογράμμισε πως η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αφορά «σοβαρότατα ποινικά αδικήματα» και υπογράμμισε πως η καταγγέλλουσα «βιάζεται ξανά και ξανά», λόγω της διαρροής των στοιχείων της. 

Ερωτηθείσα για τα αδικήματα που αφορά η καταγγελία, η Ζέφη Δημαδάμα απάντησε στην εκπομπή «Live News» του Mega: «Οι βελγικές αρχές θα απαντήσουν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα σοβαρότατα. Οι βελγικές αρχές κάνουν πολύ μεγάλη έρευνα, αν και με καθυστέρηση». 

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία. «Από αυτά που γνωρίζουμε εμείς, υπάρχουν ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά που η ίδια καταγγέλλει. Αυτά μένει να έρθουν στο φως και οι αρχές να έχουν τον πρώτο λόγο», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Κατακρεουργείται αυτή η γυναίκα» 

Η Ζέφη Δημαδάμα αναφέρθηκε και στις διαρροές στην υπόθεση που αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη, σχετικά με τα στοιχεία της καταγγέλλουσας. 
 
«Κατακρεουργείται η γυναίκα αυτή. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που βλέπω το όνομα, τις φωτογραφίες, το βιογραφικό της. Κανένας σεβασμός στο θύμα. Βεβαίως, πάντα μιλάμε για το τεκμήριο της αθωότητας για τον θύτη, αλλά εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που η γυναίκα αυτή βιάζεται και ξαναβιάζεται κάθε ώρα», υπογράμμισε. 

Χαρακτήρισε απαράδεκτη τη διαρροή των στοιχείων. «Οι πληροφορίες που είχαμε εμείς ήταν ότι υπήρξε διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Είναι αδιανόητο να εργαλειοποιείται κομματικά μία τέτοια υπόθεση που έχει ποινικές παραμέτρους, μιλάμε για βιασμό, ξυλοδαρμό», συμπλήρωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

«Θα πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να στηρίξουμε στο θύμα. Γιατί θύματα βιασμών, κακοποίησης, παρενόχλησης, που βλέπουν αυτή την κατάσταση, δεν θα μιλήσουν ποτέ», επεσήμανε η Ζέφη Δημαδάμα. 

Η καταγγέλλουσα φέρεται να είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 

Η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έγινε με αφορμή τη συμμετοχή του ευρωβουλευτή σε καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. 

Το περιστατικό φέρεται να έγινε στις αρχές του 2020, σύμφωνα με την καταγγελία. Η καταγγέλλουσα φέρεται να πήγε τραυματισμένη σε φαρμακείο των Βρυξελλών, όπου τη συμβούλευσαν να πάει σε ιατροδικαστική υπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News. 

Στη συνέχεια, εξετάστηκε από ιατροδικαστές και φέρεται να καταγράφηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως και άλλες στο σώμα της, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM