Υπόθεση παρακολουθήσεων: Στην Εξεταστική σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε βήμα της Βουλής Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις καταθέτει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να καταγγέλλει το γεγονός ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επέτρεψε σε κρίσιμους μάρτυρες να καταθέσουν στην Εξεταστική. Παράλληλα, σύμφωνα με το protothema, θα καλέσει τον πρωθυπουργό, ως πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, να άρει το απόρρητο προκειμένου να γνωστοποιηθεί ο λόγος της παρακολούθησής του.

Εχθές, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε τρεις τροπολογίες, που αφορούν την ΕΥΠ και την ΑΔΑΕ. «Πριν κλείσει η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές», τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Από την πλευρά τους κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τις τροπολογίες που κατατέθηκαν, υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι απαξιώνει το έργο της εξεταστικής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM