Υβριστική επίθεση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

 

Αφορμή στάθηκε μία στατιστική μελέτη για τα διαγνωστικά τεστ στην Ευρώπη που παρουσιάστηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σελίδας Our World Data, η Ελλάδα ήταν πρώτη σε αριθμό τεστ ανά επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού, με 32,9 τεστ ανά θετικό κρουσμα.

 

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε δημοσίως ένα στιγμιότυπο από το δελτίο του ΣΚΑΪ, με τη δημοσιογράφο που παρουσίασε τα αποτελέσματα και την κεντρική παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου Σία Κοσιώνη.

 

Στη λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας έγραψε (σ.σ η ορθογραφία έχει διατηρηθεί): «ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!! Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε σκοϊλικιασμενη ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη ,γ@μω το μετζη του νεούκτη μου μέσα;;;;;; Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;; Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και σχολίων. 

 

Υβριστική επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: «Τι λες βρε σ******, γ***»