Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί

Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Πολιτικά ακατανόητη και μη ερμηνεύσιμη χαρακτήρισε την απόφαση του Νίκου Κοτζιά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην  ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα Κοτζιάς ή Καμμένος. «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο δίλημμα. Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται από κανέναν», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και εξήγησε ότι δεν υπήρξε καμία προσυμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων πριν από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι το μήνυμα που εξέπεμψε το υπουργικό συμβούλιο ήταν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και γι' αυτό είναι ακατανόητη η στάση του κ. Κοτζιά.

Ο Δημήτρης Τζανακοπουλος ανέφερε ότι στο υπουργικό συμβούλιο υπήρξε δέσμευση από όλους και τον Πάνο Καμμένο ότι δεν θα ταυτιστεί ποτέ με την ΝΔ για να πέσει η κυβέρνηση. Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Και ο κ. Ζάεφ και ο κ. Τσίπρας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα στα Βαλκάνια. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κ. Ζάεφ έχει θέσει ως προσωπικό του ζήτημα, τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τον στηρίζουμε και περιμένουμε ότι θα κάνει όσα πρέπει για να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της» υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αλλος ενας διαχωρισμος πραγματικης πραγματικοτητας και πραγματικοτητας ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσιπρας στην ουσια κρεμασε τον Κοτζια για τα ματια του Πανουλη και αυτοι τα βλεπουν ολα καλα. Μακαρι να ερθουν οι εκλογες το συντομοτερο να ξεμπερδευουμε.