Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί

Τζανακόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η απόφαση Κοτζιά να παραιτηθεί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Πολιτικά ακατανόητη και μη ερμηνεύσιμη χαρακτήρισε την απόφαση του Νίκου Κοτζιά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην  ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα Κοτζιάς ή Καμμένος. «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο δίλημμα. Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται από κανέναν», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και εξήγησε ότι δεν υπήρξε καμία προσυμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων πριν από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι το μήνυμα που εξέπεμψε το υπουργικό συμβούλιο ήταν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και γι' αυτό είναι ακατανόητη η στάση του κ. Κοτζιά.

Ο Δημήτρης Τζανακοπουλος ανέφερε ότι στο υπουργικό συμβούλιο υπήρξε δέσμευση από όλους και τον Πάνο Καμμένο ότι δεν θα ταυτιστεί ποτέ με την ΝΔ για να πέσει η κυβέρνηση. Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Και ο κ. Ζάεφ και ο κ. Τσίπρας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα στα Βαλκάνια. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κ. Ζάεφ έχει θέσει ως προσωπικό του ζήτημα, τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τον στηρίζουμε και περιμένουμε ότι θα κάνει όσα πρέπει για να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της» υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Αλλος ενας διαχωρισμος πραγματικης πραγματικοτητας και πραγματικοτητας ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσιπρας στην ουσια κρεμασε τον Κοτζια για τα ματια του Πανουλη και αυτοι τα βλεπουν ολα καλα. Μακαρι να ερθουν οι εκλογες το συντομοτερο να ξεμπερδευουμε.