Το Twitter γλεντάει το σανό του Μητσοτάκη και το βουκολικό σκηνικό

Το Twitter γλεντάει το σανό του Μητσοτάκη και το βουκολικό σκηνικό Facebook Twitter
3

«Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τη διεπαγγελματική ένωση για τη φέτα» τόνισε μεταξύ άλλων από την Ελασσόνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με κτηνοτρόφους στο χωριό Βλαχογιάννη στην Ελασσόνα και γενικά είχε μια σειρά συναντήσεων με φορείς.

Το πολιτικό σκέλος επισκιάστηκε πάντως στα social media καθώς ήταν αναμενόμενο πως το βουκολικό σκηνικό που στήθηκε και τα καθίσματα από σανό δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Από χθες το #team_sano είναι στα κορυφαία hashtags του ελληνικού ίντερνετ.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μυαλό δεν έχει βάλει και ο Μητσοτάκης.Ξεκίνησε πριν κάνα-δυό μήνες περίπου από το καφενείο στην Καλλιθέα. Το θυμάμαι γιατί παλιά έμενα Καλλιθέα.Ανοιχτό πουκάμισο, κόλλα πέντε, χαμογελάκια, χτυπηματάκια στον ώμο, φιλάκια, αστειάκια (όλα υποκοριστικά) και λαϊκίστικα του αέρα.Κάτσε στο γραφείο κ. Μητσοτάκη και μην βγεις αν δεν φτιάξεις πλάνο με αρχή-μέση-τέλος και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Και ανακοίνωσέ το για να κρίνουμε.Αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά, να μην γίνεις σαν τον Τσίπρα και τον Σταθάκη του "προγράμματος" (ο Θεός να το έκανε) της Θεσσαλονίκης.Και μην ξεχνάς ότι ο Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του λαϊκισμού του Τσίπρα και έχασε. Όπως αξίζει σε όλους τους λαϊκιστές και σοβαροφανείς.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ