Τσίπρας προς στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Μην ασχολείστε με τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών -Εμείς τώρα στη μάχη

Τσίπρας προς στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Μην ασχολείστε με τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών -Εμείς τώρα στη μάχη Facebook Twitter
2

«Εμείς τώρα στη μάχη. Προχωράμε μπροστά. Ανοίγουμε δρόμους» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη σύσκεψη που είχε με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη.

Kατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε σε προεκλογικό φόντο, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία για το οποίο σημείωσε πως είναι «Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με τον λαό μας όρθιο».

Στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Βούτσης, Χρήστος Μαντάς, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Μπαλάφας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με το λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους.»


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη σύσκεψη απασχόλησαν θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές. Συζητήθηκαν οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
α καλά,αυτός είναι στο δικό του κόσμο.απευθυνόταν στον κόσμο λέγοντας του ότι θα καταργήσει τα μνημόνια,και μόλις 7 μήνες μετά λέει ψηφίστε με για να το εφαρμόσω καλύτερα απ τους άλλους.ο απόλυτος παραλογισμός.ο χειρότερος από όλους είναι
Και να προσθεσω:Ενα μνημονιο χειροτερο σε μετρα απο τα υπολοιπα και μεγαλυτερο σε χρηματα,αρα και σε χρεη,απο τα προηγουμενα...Χωρια δηλαδη τ ψεματα του,αποδειχθηκε και εντελως ανικανος.Αναρωτιεμαι ποιος λογικος και νοημων ανθρωπος θα ψηφισει ξανα Τσιπρα...