Τσίπρας για τα ακίνητα Παπαδημούλη: Έκανε λάθος, το θέμα θεωρείται λήξαν

Τσίπρας για τα ακίνητα Παπαδημούλη: Έκανε λάθος, το θέμα θεωρείται λήξαν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λάθος, το έχει κατανοήσει και το θέμα θεωρείται λήξαν, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο ζήτημα με τα ακίνητα του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Τσίπρας είχε σύσκεψη με τους ευρωβουλευτής της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε αναφορά στη συζήτηση που αφορά τα ακίνητα που νοικιάζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ΜΚΟ και πρόσφυγες. Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα καταθέτει τα έσοδα για τη στήριξη Ελλήνων που έχουν ανάγκη, προσφύγων και μεταναστών.

Ο κ. Παπαδημούλης- σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Τσίπρα, αλλά δεν έγινε δεκτή.

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη σύσκεψη, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται το ΑΠΕ.

«Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

«Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συμφωνήθηκε η ενίσχυση των πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο σε μία σειρά από κρίσιμους τομείς: Ταμείο Ανάκαμψης και αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στη βάση προοδευτικών πολιτικών, πράσινη ατζέντα, ψηφιακή πολιτική, Τουρκία και περιφερειακές εξελίξεις και προσφυγικό.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ