Τι περιείχαν οι φάκελοι που μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς;

Τι περιείχαν οι φάκελοι που μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς; Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
1

Κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μοίρασε στους πολιτικούς αρχηγούς φακέλους με στοιχεία για την κατάσταση σχετικά με το προσφυγικό και το έργο των εμπλεκομένων φορέων στη διαχείρισή του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα στοιχεία αφορούν τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται, την πρόοδο στη δημιουργία δομών υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας, την παρεχόμενη σίτιση, την ιατρική μέριμνα, τη φιλοξενία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για την δημιουργία νέων υποδομών.

Επίσης, περιλαμβάνονται πίνακες για την πορεία των καταγραφών και των ταυτοποιήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία είναι εξειδικευμένα ανά περιοχή και τομέα δραστηριοποίησης, ενώ για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη υπάρχουν και αναλυτικοί πίνακες εργασιών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
<<Τι περιείχαν οι φάκελοι που μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς;>>Συμβουλές για την κατανάλωση σοκολάτας αργά το βράδυ και την πόση ενός,τουλάχιστον,ποτηριού εμφιαλωμένου ύδατος...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ