ΣΥΡΙΖΑ: Πόσοι ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και σε πρόχειρα κρεβάτια που βαφτίζουν ΜΕΘ με έναν αναπνευστήρα;

ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Την κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί στο θέμα της πανδημίας στη χώρα.

«Πόσοι ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και σε πρόχειρα κρεβάτια τα οποία βαφτίζουν ΜΕΘ με έναν αναπνευστήρα;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σημειώνει ότι «μετά την εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου για πρόχειρες ΜΕΘ που οδήγησαν σε έκρηξη της θνητότητας και τις επώνυμες καταγγελίες συγγενών για τους ανθρώπους τους ότι απεβίωσαν εκτός ΜΕΘ, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει ακόμα στο ερώτημα που θέτουμε τόσες μέρες».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει το ερώτημα αν «επιμένουν στην κυβέρνηση ότι δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ μετράμε πάνω από 16 χιλιάδες απώλειες, δεν χρειαζόμαστε ένα "πολυτελές ΕΣΥ" όπως έλεγε ο κ. Σκέρτσος». Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει καταληκτικά: «Τελικά αυτό εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν έχει ξεφύγει η πανδημία; Ότι μπορεί να χάνονται άνθρωποι εκτός ΜΕΘ, αλλά ο ίδιος και η προπαγάνδα του θα πουλάνε τρέλα ότι έχει ενισχύει το ΕΣΥ;».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM