ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές συνέδρων - «Καθαρή επικράτηση της πλειοψηφίας», λένε οι «87»

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές συνέδρων - «Καθαρή επικράτηση της πλειοψηφίας», λένε οι «87» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε περί τις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, οι εκλογές για τους αντιπροσώπους για το Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση σε όλα τα τμήματα.

Μάλιστα, για «καθαρή επικράτηση της πλειοψηφίας» όπως «καταγράφεται στα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ», κάνουν λόγο πηγές των «87».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε καταγγείλλει εκ νέου αποκλεισμό μελών από τις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε: «Την προσοχή σας! Λαμβάνουμε εκατοντάδες τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα, από μέλη που έκαναν εγγραφή μέσω isyriza.gr, προσέρχονται να ψηφίσουν και δεν είναι στις εκλογικές καταστάσεις. Είναι υποχρέωση κάθε εφορευτικής να τους πιστοποιήσει με τηλεφωνική κλήση στα κεντρικά. Όμως κανείς δεν απαντά! Καλώ να σταματήσουν τώρα τα παιχνίδια. Με τη Δημοκρατία δεν παίζουμε.

Παράλληλα έχουμε: Ψηφοδέλτια που δεν περιέχουν υποψήφιους συνέδρους μας!
Ανατροπή εκλεγμένων εφορευτικών επιτροπών με άλλες "βολικές".
Και για δεύτερη μέρα, "κουτσουρεμένες" λίστες μελών.
Μην υποχωρήσει κανείς! Μην αποχωρήσει κανείς! Βρείτε τους ανθρώπους που υπερασπίζονται σήμερα τη Δημοκρατία επιτόπου στα εκλογικά κέντρα να σας βοηθήσουν. Παράλληλα, επικοινωνήστε στο 2104441220 ή στο [email protected] για ό,τι χρειαστείτε.

Μένουμε στις επάλξεις. Με επιμονή, πίστη και ήθος. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που επιστρέφει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κύκλοι» του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, ανέφεραν ότι  «η διαδικασία της εκλογής συνέδρων εξελίσσεται ομαλά και κατά τη δεύτερη ημέρα. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν, όπως συμβαίνει σε κάθε διαδικασία, επιλύονται άμεσα».

Τονίζουν ότι «οι ανυπόστατες καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, παρά μονάχα στοχεύουν στην αμφισβήτηση από τώρα μιας δημοκρατικής διαδικασίας και του αποτελέσματος της και δηλώνουν πανικό».

Οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι «αντιθέτως, δεκάδες καταγγελίες καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου για ενέργειες της πλευράς Κασσελάκη, που αφορούν αποκλεισμούς υποψήφιων συνέδρων από τα ψηφοδέλτια, μη τήρηση των εγκυκλίων της ΚΟΕΣ, διορισμούς ‘ημετέρων' στις εφορευτικές επιτροπές, ακόμη και προσπάθειες νοθείας».

«Οι προσπάθειες απαξίωσης και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα πέσουν στο κενό», σημειώνουν καταληκτικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM