ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ψηφίσει την τροπολογία μας για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ψηφίσει την τροπολογία μας για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ Facebook Twitter
0

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντέδρασε στην πρωινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «αριστερούς του χαβιαριού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης, ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νοιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, που δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να βγάζουν το μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θέλει λοιπόν θράσος να μιλά για «αριστερά του χαβιαριού».

Αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια και υλοποιεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα. Την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά, για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος.

Αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα.»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ