ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες»

ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες» Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Για «επικοινωνιακά σόου» με τις τράπεζες κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: «Όσα επικοινωνιακά σόου και να στήσει η κυβέρνηση, όσες εφόδους και να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων».

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM