Συλλυπητήρια Κικίλια στην οικογένεια του πυροσβέστη που πέθανε εν ώρα καθήκοντος

Συλλυπητήρια Κικίλια στην οικογένεια του πυροσβέστη που πέθανε εν ώρα καθήκοντος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τη «βαθιά οδύνη του» στην οικογένεια του πυροσβέστη, Πασχάλη Δηκούση, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Ο πυροσβέστης έχασε τη ζωή του, την ώρα που επιχειρούσε στη κατάσβεση της φωτιάς, στην περιοχή Καρτερές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμενος στην οικογένεια του Πασχάλη Δηκούση, ο υπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια την ώρα του καθήκοντος.

Οι πυροσβέστες μας δεν ασκούν ένα απλό επάγγελμα, είναι μαχητές που προστατεύουν όλους μας».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM