Στουρνάρας για Βαρουφάκη: Πηγε στην ΕΚΤ και είπε πως είναι υπουργός χρεοκοπημένης χώρας - Είπα στον Ντράγκι να μην τον ακούει

Στουρνάρας για Βαρουφάκη: Πηγε στην ΕΚΤ και είπε πως είναι υπουργός χρεοκοπημένης χώρας - Είπα στον Ντράγκι να μην τον ακούει Facebook Twitter
0

Αιχμές ως προς τους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών, άσκησε ο Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Σε ερώτηση αναφορικά με τη στάση της ΕΚΤ απέναντι στην Ελλάδα, ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε:

«Πήγε ο κ. Βαρουφάκης και τους είπε ότι είναι υπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας. Τι θα κάνει ο διοικητής της ΕΚΤ μετά; Του είπα εγώ τότε μην τον ακούς. Μου είπε "δεν μπορώ να μην τον ακούω είναι ο υπουργός Οικονομικών της χώρας σου". Μπήκε μέσα και είπε ότι "είμαι υπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας". Για όνομα του Θεού." ήταν τα λόγια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM