Στον εισαγγελέα σήμερα ο Σούκουρης

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Σούκουρης Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα καλείται ως ύποπτος σήμερα ο Γιώργος Σούκουρης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης καλείται σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για την διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή, καθώς φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ώστε να ψηφίσει όχι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Ο Σούκουρης, ωστόσο, που διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς ενδέχεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Καμμένος φέρεται να προσκόμισε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο που χειρίζεται την έρευνα ένα βίντεο από το οποίος προκύπτει στενότερη σχέση του  Γ. Σούκουρη με τη Ν.Δ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM