Στο Νταβός από σήμερα ο Τσίπρας

Στο Νταβός από σήμερα ο Τσίπρας Facebook Twitter
0

Για την Ελβετία αναχωρεί σήμερα ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που ξεκινά σήμερα στο ελβετικό θέρετρο. Ο κ. Τσίπρας θα έχει για τις επόμενες δύο ημέρες συναντήσεις και κρίσιμες επαφές με υψηλούς αξιωματούχους όπως ο Πιέρ Μοσκοβισί αλλά και ο Γερμανός αντικαγκελάριος Γκάμπριελ ενώ το μεσημέρι αναμένεται συνάντηση του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Συνάντηση θα έχει ο Πρωθυπουργός αύριο και με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία καθώς το Ταμείο πιέζει για σκληρότερες μεταρρυθμίσεις. Ραντεβού έχει κλειστεί και με τον ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Τζακ Λιού ενώ την Παρασκευή θα συναντήσει Ντράγκι και Ποροσένκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», για να συμμετάσχει κάποιος στο Φόρουμ που θεωρείται ως ο πυρήνας της πολιτικής, επιχειρηματικής και οικονομικής ελίτ, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό περίπου των 71 χιλιάδων ευρώ. Οι μεταφορά με ελικόπτερο και οι μετακινήσεις με λιμουζίνα κοστίζουν 9 χιλ. ευρώ ενώ 3 χιλιάδες θα χρειαστούν για το ξενοδοχείο και 2 χιλιάδες για φαγητό.

Για να έχει τη δυνατότητα κάποιος να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Το κεντρικό θέμα αυτού του συνεδρίου είναι οι προκλήσεις και οι επιπτώσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ