Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης- Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική, τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης- Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική, τοποθετήθηκαν δύο στεντ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπου υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική και σε τοποθέτηση δύο στεντ. 

Ο βουλευτής της ΝΔ και γιατρός ένιωσε μια ενόχληση χθες και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε στεφανιογράφημα, κατά το οποίο διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν φραγμένα αγγεία. 

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter. 

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου!», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ευχαρίστησε όσους του έστειλαν ευχές. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM