Στις 11:30 ανακοινώνεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας- Επικρατέστερος ο Χρήστος Στυλιανίδης

Στις 11:30 ανακοινώνεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας- Επικρατέστερος ο Χρήστος Στυλιανίδης Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Σήμερα το πρωί θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Επικρατέστερος για την ανάληψη αυτών των καθηκόντων φαίνεται πως είναι ο Κύπριος πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Χρήστος Στυλιανίδης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, θα ανακοινώσει στις 11:30 την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία θα ολοκληρωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό. 

Η σύσταση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και η επιλογή του Ευάγγελου Αποστολάκη ως επικεφαλής- θέση στην οποία στη συνέχεια αρνήθηκε ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ- αποτέλεσε το βασικό θέμα του πρόσφατου ανασχηματισμού και αφορμή σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματικής αντιπολίτευση. 

Ο Χρήστος Στυλιανίδης έχει διατελέσει Ευρωπαίος Επίτροπος για την Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Διαχείριση Κρίσεων (2014-2019). Επίσης, υπήρξε ευρωβουλευτής και βουλευτής του ΔΗΣΥ, όπως και κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», για τη θέση του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας επικρατέστερος είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ, Ευάγγελος Τουρνάς. 
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ