Στην Κ.Ο της ΝΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσων Φωτήλας

Στην Κ.Ο της ΝΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσων Φωτήλας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Την προσχώρησή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε, με γραπτή του δήλωση, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, επισημαίνοντας ότι συστρατεύεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να συμβάλει στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου.

«Στις ερχόμενες εκλογές- οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν- θα πρέπει να ηττηθεί η οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;», τονίζει ο κ. Φωτήλας.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ότι «η ΝΔ αποτελεί τον βασικό συντελεστή της ευρωπαϊκής δημοκρατικής πορείας της χώρας μας και είναι η δύναμη που εγγυάται σήμερα την εθνική ενότητα στη βάση της αλήθειας, σε αντίθεση με τον διχασμό των πολιτών που συστηματικά καλλιεργούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Από τη μεριά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα ανταποκριθώ στα αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις της νέας περιόδου». καταλήγει ο κ. Φωτήλας.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ