Στην Ελλάδα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μισούστιν για την 25η Μαρτίου

παρελαση Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Όπως έκανε γνωστό το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε ότι λόγω της πίεσης που δέχεται το σύστημα και της έξαρσης της πανδημίας, στις 25 Μαρτίου θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις.

Για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έχουν προσκληθεί ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Κάρολος και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τέμπη: «Ζητάμε από την πρώτη στιγμή να αποδοθούν ευθύνες»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τέμπη: «Ζητάμε από την πρώτη στιγμή να αποδοθούν ευθύνες»

«Θεωρώ ότι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε όποιοι έχουμε το οποιοδήποτε αξίωμα είναι να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά σε αυτές τις εικόνες και αυτό το «ποτέ ξανά» κάποια στιγμή να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα»
NEWSROOM