Σόιμπλε: Εγώ θέλω να μιλάω με τον Βαρουφάκη, όχι να τον ηχογραφώ

Σόιμπλε: Εγώ θέλω να μιλάω με τον Βαρουφάκη, όχι να τον ηχογραφώ Facebook Twitter
Φωτο: SOOC
2

Απάντηση σε όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης περί ηχογράφησης από την πλευρά του των συνομιλιών του Γιούρογκρουπ έδωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ρωτήθηκε από την εφημερίδα .

 «Εγώ θέλω να συζητάω με τον Βαρουφάκη και όχι να τον ηχογραφώ» είπε ο Σόιμπλε, ο οποίος είχε και ένα δηκτικό σχόλιο για τον Έλληνα ομόλογό του  λέγοντας: «Δεν επιλέγεις τους συναδέλφους σου υπουργούς, αλλά πρέπει να δουλέψεις με αυτούς».

 «Ο Βαρουφάκης είναι ένας υπουργός η χώρα του οποίου αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Δεν δείχνει όμως να το γνωρίζει ο ίδιος», τόνισε επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία τοποθέτηση του Έλληνα υπουργού για το θέμα των ηχογραφήσεων ήταν ότι ηχογραφούσε τον εαυτό του για να μπορεί να ενημερώνει και τον Πρωθυπουργό, αφού στα Γιούρογκρουπ δεν κρατάνε πρακτικά.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
"τελευταία τοποθέτηση του Έλληνα υπουργού "Σκέψου με τι ρυθμό αλλάζει τοποθετήσεις ωστε να πρέπει να διευκρινίζουν οι εφημερίδες ότι πρόκειται για την πιο πρόσφατη!" ηχογραφούσε τον εαυτό του για να μπορεί να ενημερώνει και τον Πρωθυπουργό "Ως αποτέλεσμα του να αλλάζει τόσο συχνα θέσεις, δεν θυμάται ούτε ο ίδιος τι λέει και πρέπει να καταγραφει τον εαυτό του για να ενημερώνει τον πρωθυπουργό.Και αυτο το ισχυρίζει ο ίδιος!