Σε καραντίνα και ο Πλακιωτάκης- Τρίτος υπουργός, έπειτα από επαφές με επενδυτές

Σε καραντίνα και ο Πλακιωτάκης- Τρίτος υπουργός, έπειτα από επαφές με επενδυτές Facebook Twitter
0

Σε προληπτικό κατ' οίκον περιορισμό βρίσκεται και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά τους Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19.

«Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο Γιάννης Πλακιωτάκης, βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.

Υπενθυμίζεται πως σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονται επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης καθώς, όπως ανακοινώθηκε, είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκεί σημερινές του συναντήσεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως και οι δύο δεν είχαν συναντήσει τον πρωθυπουργό πριν να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επενδυτής ήταν Ισραηλινής καταγωγής και η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου φέρεται να τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM