ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Reuters: Η Ελλάδα λέει ότι η συμφωνία άρχισε να γράφεται

Reuters: Η Ελλάδα λέει ότι η συμφωνία άρχισε να γράφεται Facebook Twitter
Φωτο: Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC
0

Τους ισχυρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου ότι η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, αρχίζει να συντάσσεται σήμερα σε τεχνικό επίπεδο μεταδίδει με τηλεγράφημα του το πρακτορείο Ρόιτερς, σημειώνοντας ότι  «η συμφωνία αυτή δεν θα περιλαμβάνει περικοπές συντάξεων ή μισθών, όπως δήλωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο ίδιος αξιωματούχος είπε επίσης ότι οι διαδικασίες για τη συγγραφή της συμφωνίας έχουν αρχίσει στο Brusells Group. "

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, «η δήλωση αυτή φαίνεται να υποδηλώνει σημαντική πρόοδο  με την ΕΕ και το ΔΝΤ  που σχηματίζουν την ομάδα των Βρυξελλών, αν και πηγές κοντά στους δανειστές δεν έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής καμία τέτοια πρόοδο τέτοια ώστε να συνταχθεί συμφωνία».

"Εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με τη διαφορετική θέση μεταξύ των θεσμικών οργάνων. Αν δεν ήταν απαραίτητη μια συμφωνία με το ΔΝΤ, η συμφωνία θα κλείσει μέχρι τώρα", δηλώνει  ο αξιωματούχος, μεταδίδει το Ρόιτερς.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM