Για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο βουλευτής Β' Πειραιώς και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

 

«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου). Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ραγκούσης.

 

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρεται στην «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε μετά το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα το πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

 

Περίπου 30 άτομα μπήκαν στο πολυκατάστημα φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοΐδη και της κρατικής καταστολής, αλλά και υπέρ των καταλήψεων, πέταξαν τρικάκια με το ίδιο περιεχόμενο και μετά τη σύντομη παρουσία τους στο χώρο, αποχώρησαν ειρηνικά.