Ραγκούσης εναντίον Μητσοτάκη για την «παρέμβαση» αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι

Ραγκούσης εναντίον Μητσοτάκη για την «παρέμβαση» αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι Facebook Twitter
5

Για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο βουλευτής Β' Πειραιώς και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου). Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρεται στην «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε μετά το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα το πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

Περίπου 30 άτομα μπήκαν στο πολυκατάστημα φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοΐδη και της κρατικής καταστολής, αλλά και υπέρ των καταλήψεων, πέταξαν τρικάκια με το ίδιο περιεχόμενο και μετά τη σύντομη παρουσία τους στο χώρο, αποχώρησαν ειρηνικά.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Επειδή 30 διαμαρτυρόμενοι πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα καταλύθηκε ο νόμος και η τάξη, mon Dieu είμαστε στο έλεος των βαρβάρων! Αν όμως οι αστυνομικοί πάνε να συλλάβουν κάποιον οπλοφορούντα επίδοξο δολοφόνο σε ταραχές, τότε έχουμε αστυνομοκρατια.Ούτε τους Συριζαιους δεν πείθεις πλέον Ραγκούση.
Ο κ. Ραγκούσης κατάντησε γραφικός και προφανώς - γιατί επαναλαμβάνεται -, τρέφει αρνητικά αισθήματα κατά όλων των πρώην "συντρόφων" του.Ή έτσι παρουσιάζεται, για να πείσει την νέα κομματική του στέγη πόσο αγωνιστής είναι.Ακόμη πιο θλιβερό, με πολιτικούς τέτοιου πολιτικού κεφάλαιου, δεν έχουμε μέλλον.
Αν οι μπάτσοι, αυτά τα γουρούνια και οι δολοφόνοι ξέρετε, συλλάβουν μπαχαλάκηδες τότε το αστυνομικό κράτος του Κούλη ασκεί βία. Αν δεν τους συλλάβει, αθετεί προεκλογικές υποσχέσεις.Μία win-win situation για τους αστείους της αριστεράς, αλλά μην ανησυχείτε παιδιά, ο κόσμος σας έχει καταλάβει, δεν ασχολείται μαζί σας. ===========
Νομίζω ο συγκεκριμένος αποτελεί πλέον το πιο χαρακτηριστικό δείγμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού. Ο λαϊκισμός, η υποκρισία, η εμπάθεια, οι πολιτικές εμμονές του, οι "κυβιστήσεις" του μόνο θλίψη προκαλούν. Ώρα αυτοκριτικής για τους ψηφοφόρους του.