Ψινάκης: Μ@@νιά.. Κανονίστε απο αυριο να δούμε έστω και μια γριούλα να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ

Ψινάκης: Μ@@νιά.. Κανονίστε απο αυριο να δούμε έστω και μια γριούλα να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ Facebook Twitter
23

Μια εικόνα συνταξιούχων σε απόγνωση ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δήμαρχος Μαραθώνα.

Στη λεζάντα, η οποία συνοδεύει τη φωτογραφία, ο κ. Ψινάκης γράφει: Μουνια...Κανονίστε απο αυριο να δούμε έστω και μια γριούλα να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ την σύνταξη της...
Μην μας αναγκάσετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....ΓΕΛΟΙΕΣ...

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Δεν είναι το πιο χυδαίο αυτές τις ώρες ότι ο κύριος Ψινάκης είναι ένας καλοζωισμένος αστός ο οποίος τώρα στα γεράματα θέλει να γίνει η φωνή των ανέργων, των συνταξιούχων και των άστεγων στις επάλξεις του ίντερνετ. Το πιο χυδαίο είναι ότι βρίσκει την ευκαιρία να αναπαράγει αυτή την σαχλή περσόνα με τα "γελοίες" και τα σαχλά σχόλια όλα γύρω απο το σεξ μην και ξεχάσουμε την παράσταση που έδινε στα ριάλιτι της τηλεόρασης. Του αξιζει η περιφρόνηση απο τις μάζες αλλά κάπως και αυτές πρέπει να ξεγελάσουν την θλίψη τους. Τι πιο τονωτικό όμως απο τον παλιό καλό διασκεδαστή.
Ενώ με τη δραχμή δεν θα υπάρχουν γριούλες στα παγκάκια, διότι απολούστατα δεν θα υπάρχουν ούτε παγκάκια (θα τα έχουν αφαιρέσει για καυσόξυλα το χειμώνα).
Φαντάζομαι για τον κύριο Ψινάκη η γριούλα που δεν θέλει να δει να ταλαιπώρειται περιμένοντας εξω απο το ΑΤΜ θα είναι απο διαφορετική "πάστα" απο την γριούλα που έμεινε άστεγη και κοιμάται στα παγκάκια λόγω των οικονομικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια. Επίσης θα ήθελα να μας εξηγήσει περισσότερο τι εννοεί με το "Μην μας αναγκάσετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας".Μήπως το θέμα ειναι οι "έχωντες" να μην χάσουν τα ύπάρχοντα προνόμια τους (αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του (μεγάλου)αδύναμου κομματιού της κοινωνίας που ζεί στα όρια της φτώχιας.
Ο Ψινάκης και ο κάθε πλούσιος έχει λεφτά στην άκρη και στο εξωτερικό και δεν έχει ανάγκη να πάει στο ΑΤΜ να πάρει λεφτά. Αλλά ούτε και πρόκειται να χάσει τα προνόμιά του αν εμείς πούμε όχι. Ειδικά αν πάμε στη δραχμή, αυτομάτως τα χρήματά του έξω θα διπλασιαστούν ενώ τα δικά μας (όσα είναι) θα μείνουν τα μισά. Και δεν νομίζω να συνεισφέρει από αυτά τα λεφτά στο να βοηθήσει εδώ. Γιατί υποθέτω ότι ξέρεις ποιος δίνει χρήματα στα συσσίτια και στα ιδρύματα (απ.: εγώ και εσύ από τα λίγα που δεν μας περισσεύουν). Οπότε δεν τίθεται θέμα οι πλούσιοι να χάσουν προνόμια, το θέμα είναι να μην αποκτήσουν περισσότερα και κυρίως, να μην τους τα δώσουμε εμείς πιστεύοντας μάλιστα ότι το κάνουμε για καλό μας.
Ο Ψινάκης και ο κάθε πλούσιος έχει λεφτά στην άκρη και στο εξωτερικό και δεν έχει ανάγκη να πάει στο ΑΤΜ να πάρει λεφτά. Αλλά ούτε και πρόκειται να χάσει τα προνόμιά του αν εμείς πούμε όχι. Ειδικά αν πάμε στη δραχμή, αυτομάτως τα χρήματά του έξω θα διπλασιαστούν ενώ τα δικά μας (όσα είναι) θα μείνουν τα μισά. Και δεν νομίζω να συνεισφέρει από αυτά τα λεφτά στο να βοηθήσει εδώ. Γιατί υποθέτω ότι ξέρεις ποιος δίνει χρήματα στα συσσίτια και στα ιδρύματα (απ.: εγώ και εσύ από τα λίγα που δεν μας περισσεύουν). Οπότε δεν τίθεται θέμα οι πλούσιοι να χάσουν προνόμια, το θέμα είναι να μην αποκτήσουν περισσότερα και κυρίως, να μην τους τα δώσουμε εμείς πιστεύοντας μάλιστα ότι το κάνουμε για καλό μας.
"Ειδικά αν πάμε στη δραχμή, αυτομάτως τα χρήματά του έξω θα διπλασιαστούν"Αυτό που λες δεν στέκι. Είναι θέμα καθαρά πολίτικης απόφαση. Αρκεί ένας νομός που θα ορίζει ειδική ισοτιμία για επαναπατρισμένα κεφάλαια φυσικών πρόσωπον.
Έχετε καταντήσει κουραστικοί. Πόσες γριούλες άστεγες είδες εσύ τα τελευταία χρόνια? Μια? δυο? δέκα? πενήντα? Ούτε πέντε δεν είδες! Πόσες βλέπεις να ταλαιπωρούνται σήμερα στις τράπεζες? Πόσοι ήταν αυτοί στα συσσίτια? Ήταν αυτές οι χιλιάδες που βλέπουμε να περιμένουν στις τράπεζες σε όλη την Ελλάδα? Εγώ που ζω στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια δυο συσσίτια είδα όλα κι όλα. Και οι περισσότεροι ήταν μετανάστες, αλκοολικοί και κάτι γέροι που δεν κολλούσαν ένσημα. Ποιον κοροϊδεύετε? Εμείς ζούμε σε άλλη χώρα? Συγκρίνεται μια κοινωνική μέριμνα που δινόταν στους πιο αδύναμους, με αυτό το τσουνάμι που παρασέρνει ΟΛΗ την ελληνική κοινωνία? Είστε με τα καλά σας? Αναγκάζετε τον μέσο συνταξιούχο να ζήσει με 120 ευρώ? Από την αλλη βδομάδα να δεις τι ουρές που θα έχει στα συσσίτια και πόσοι άστεγοι θα υπάρχουν.
εσυ δεν πας καλα ! ανοιξε τα ματια σου ! κοιτα λιγο τα σκουπιδια σου και σκεψου πως καποιος θα τα ψαξει ! αυτοι ειμαστε ! ενα ματσο τυφλοι εγωιστες !
Και αυτοι που ετρεχαν στα συσσιτια της Χρυσης Αυγης? Αυτοι που τρεχουν στα κοινωνικα παντοπωλεια (με καγιεν η χωρις καγιεν).. απο που ειναι? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο Κ. ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ? Σε μας ετσι λεγανε αυτος και οι ομοιοι του να παρουμε του πακιστανους που ερχονταν απο εναν πολεμο στα σπιτια μας γιατι τους χαλαγανε τιν αισθητικη... Αντε τωρα με την Γιουροβιζιον..
Με το Βενιζέλο Σαμαρά Σημίτη περνάνε έναν ολόκληρο μήνα με 300Ε, θα περάσουν 4 ημέρες με 120Ε μια χαρά νομίζωμόνο στις εικόνες δεν κουράζονται να περιμένουν 4 ώρες για προσκύνημα, οπουδήποτε αλλού τους είναι αφόρητο
ΣΥγγνώμη, αλλά πιστεύεις ότι παρατείνωντας αυτή την κατάσταση με τις τράπεζες κλειστές ή αλλάζοντας νόμισμα, ως δια μαγείας θα λυθούν όλα; Αν είμασταν μια βόρεια χώρα με άλλη νοοτροπία θα σου έλεγα πως θα ήταν καλύτερο να γυρίσουμε στη δραχμή. Ωστόσο στην Ελλάδα που ο κάθε ένας σκέφτεται την πάρτη του και δεν τον ενδιαφέρουν οι πιο αδύναμοι πιστεύεις ότι το άνοιγμα θα άνοιγε ή θα έκλεινε. Οι πράξεις μας λένε το πρώτο. Δες πώς φερόμαστε σε καιρό ευημερίας στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (πάρκινγκ στις διαβάσεις, στα πεζοδρόμια, ακαθαρσίες σκύλων κτλ) και στους μη καπνιστές (αγνωόντας επιδεικτικά τους νόμους) και πες μου ότι αυτός ο λαός όταν θα βρεθεί σε μεγαλύτερη δυσκολία, θα δείξει αλληλεγγύη στους φτωχούς και άστεγους. Εγώ σου λέω ότι θα κοπούν τα πάντα. Και θα φτάσουμε όλοι να παρακαλάμε την ανθρωπιστική βοήθεια από άλλες πλούσιες χώρες.