Το πρώτο debate των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς

Το πρώτο debate των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Την πρώτη «τηλεμαχία» θα έχουν το βράδυ της Δευτέρας οι εννέα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η πρώτη τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της Κατεχάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 21:00.

Οι εννέα υποψήφιοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και θα αποκαλύψουν το όραμά τους για την επόμενη μέρα της παράταξης.

«Τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας» είπε από τη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής της δημοκρατικής συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία αναφέρθηκε επίσης στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά για την παράταξη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης περιγράφοντας ένα προοδευτικό κίνημα το οποίο θα είναι μεγάλο και δυνατό τόνισε «Λέω συνεχώς ότι το παρελθόν έχει και φλόγες και στάχτες. Το νέο κόμμα πρέπει να κινηθεί με ορμή προς τα μπροστά, αξιοποιώντας την ορμή των νέων και την εμπειρία των παλιών».

«Eνιαίο και πολυτασικό πρέπει να είναι το νέο κόμμα» επισημαίνει ο Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

«Ο νέος φορέας δεν πρέπει να είναι δεκανίκι κανενός. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε τη θετική ψήφο προτίμησης των πολιτών κι όχι να πολιτευόμαστε ως απλό συμπλήρωμα κυβερνητικών σχημάτων».

«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο μας μέλημα» επισημαίνουν δύο πρώην Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο κόσμος δεν συμβιβάζεται. Θα ψηφίσει ανατρεπτικά,αντισυμβατικά,αντισυστημικά. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις» δήλωσε ο κ. Μανιάτης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ