Πρώτη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου - Με θέμα το μεταναστευτικό

Πρώτη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου - Με θέμα το μεταναστευτικό Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Η πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ως αντικείμενο το μεταναστευτικό.

Όπως γίνεται γνωστό από την επίσημη ενημέρωση, η σύσκεψη είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης, στην οποία θα συζητηθεί και το μεταναστευτικό.

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να λάβει χώρα η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά και κύκλο επισκέψεων στα υπουργεία.

Πρώτος του σταθμός θα είναι το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο έχει περάσει στα χέρια του Κωστή Χατζηδάκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM