Πρώτη αντίδραση Τσακαλώτου για εκλογές: Τα exit poll είναι σαν τα λουκάνικα

Πρώτη αντίδραση Τσακαλώτου για εκλογές: Τα exit poll είναι σαν τα λουκάνικα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Να υποβαθμίσει τα αποτελέσματα των exit poll για τις εκλογές, επιχείρησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την πρόβλεψη της ΚΑΠΠΑ Research για μέσο προβάδισμα 5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Έχουμε ένα exit poll και αποτέλεσμα. Τα exit poll και οι στατιστικές είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν θέλεις να ξέρεις από τι φτιάχνονται», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, φιλοξενούμενος στο στούντιο της ΕΡΤ1. «Θέλει προσοχή και να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».  

 Ο ίδιος σχολίασε πως οι «αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ» ήταν η βασική, στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό απέτυχε», εκτίμησε ο κ. Τσακαλώτος, εκτιμώντας πως το κόμμα του έχει κρατήσει «αρκετές δυνάμεις για την πολιτική σκηνή». 

Ο ίδιος υποστήριξε πως τις τελευταίες ώρες πάρει «πάρα πολύς κόσμος» στα εκλογικά κέντρα. «Αυτό συνάδει με τη δική μας εμπειρία, μας λέγανε ότι η διαφορά θα είναι 10%, 12% ή 15%», πρόσθεσε. 

Ο ίδιος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν έγινε συζήτηση για τα προγράμματα εθνικής στρατηγικής, ενώ πριν τις βουλευτικές εκλογές θα γίνει και αυτή η συζήτηση. Ο ίδιος εκτίμησε πως το «ηθικό» των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνεται και αυτό θα ωφελήσει τελικώς την Κουμουνδούρου.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχουμε ένα exit poll και αποτέλεσμα. Τα exit poll και οι στατιστικές είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν θέλεις να ξέρεις από τι φτιάχνονται» Πηγή: www.lifo.grΠροφανώς μας προτείνει ή προτιμάει να τρώμε μόνον αγνό και γνήσιο σανό !...